Online aanbod

Extra bonus
Cliënten aantrekken als therapeutisch begeleider               

Tof dat je geïnteresseerd bent in het basistraject familieopstelling! Als begeleider wil je heel graag cliënten begeleiden. Maar ook in deze relatie tonen zich patronen die voedend of juist belastend kunnen zijn. 

Tijdens dit webinar krijg je de kans om in contact te komen met jouw (toekomstige) cliënten. Wat zit er tussen jou en je cliënten? Wil je juist dat het meer stroomt? Of wil je je meer op je gemak voelen als begeleider? Samen verkennen we de positieve en negatieve gevoelens die hierbij naar boven kunnen komen. Dit helpt je om je bewust te worden van de patronen die hierbij in gang worden gezet.  Denk bijvoorbeeld aan het gevoel dat je niet genoeg kunt bieden, de angst om overspoeld te worden door te veel cliënten of door de thema’s van de cliënten, onzekerheid, de drang om jezelf te bewijzen, de rol die van je verwacht wordt, het gevoel de verwachtingen van anderen te moeten waarmaken, de last van anderen te dragen, …

Deze patronen hebben vaak hun oorsprong in je vroege kindertijd. Tijdens het webinar maak je contact met deze gevoelens en word je uitgenodigd om ze op een nieuwe manier te benaderen. Je leert hoe het voelt om te functioneren vanuit een gevoel dat je ondersteund wordt, vanuit een plek waar je je eigenwaarde voelt, vanuit verbinding met jezelf, in plaats van gericht te zijn op  de ander en/of bevestiging te zoeken.

We beginnen met een begeleide meditatie rond dit thema. Daarna is er ruimte om dieper in te gaan op jouw persoonlijke situatie.
Na je inschrijving zoeken we een datum die past voor iedereen. 
Het belooft een waardevol en inzichtgevend webinar te worden!